Misztikus India Utazás

India

733.000 Ft/fő*

13 FELEJTHETETLEN NAP PROGRAMOKKAL ÉS TELJES ELLÁTÁSSAL

13 napos misztikus körutazás Dél-Indiába a templomok, szentélyek, jógaközpontok és ashramok földjére zarándokúttal, ősi szertartásokkal, beavatásokkal, szent helyekkel, karma tisztító gyakorlatokkal, kényelmes szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy 4* resortban az Indiai-óceán partján. Mindezt egy helyi Swami (Mester) vezetésével…

All in One: Teljes ellátás, étkezések között ásványvíz és friss gyümölcsök, templomok, meditációk, szertartások, zarándok út, tisztító gyakorlatok, transzferek, belépők, idegenvezetők, és élő beszélgetések, személyes tanácsok és tanítások a Swamitól.

Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

ÚTITERV ÉS PROGRAMOK

Budapest, Doha és Chennai

1. nap március 6. Utazás az 5 csillagos Qatar Airways légitársasággal Dohába, ahonnan rövid várakozási idő után egyenesen Dél-India és egyben Tamil Nadu egyik nagyvárosába, Chennai-ba visz a gépünk.

 

Chennai, Thiruvannamalai

2. nap március 7. A Swami és lelkes csapata fogad majd minket és megkapjuk indiai földön az első áldásunkat. Frissítők után buszra szállunk, és elindulunk Tamil Nadu központi városába, Thiruvannamalai-ba (200 km, kb. 5 óra), amit a szentélyek, templomok és ashramok városának is neveznek. Délután pedig Tamil Nadu legnagyobb Siva templom komplexumába megyünk egy szertartásra, mely közvetlenül a szent hegy, az Arunachala lábánál található. A mai szertartás erősíthati a spirituális képességeket és segítheti leépíteni az EGO-t.

Thiruvannamalai, Hotel Sparsa http://sparsaresorts.com/home/

 

Ramanashram, Kandashram barlang

3. nap március 8. Reggeli után felmegyünk az Arunachala szent hegyen található barlangba, ahol a megvilágosodott Sri Ramana Maharshi 7 évig meditált, amihez közvetlenül a Ramanashramon keresztül jutunk el. A barlangban mi is meditálhatunk. A visszaúton pedig egyéni meditáció és szabad program az Ashramban. Délután pedig csoportos meditációt és mantrázást tartunk a resortunk pálmafás kertjében.

Thiruvannamalai, Hotel Sparsa Resort http://sparsaresorts.com/home

 

Zarándok út (Girivalam)

4. nap március 9. Délelőtt testileg és lelkileg is felkészülünk a zarándoklatra, majd délután egy közös meditációt követően elindulunk szent hegy körüli zarándokútra és spirituális ünnepre, a Girivalamra. Aki szeretné, az a helyi hagyományokhoz híven, mezítláb teheti majd meg ezt 14 km-es zarándok utat, mely egyszerre tisztíthatja meg a testet, a lelket és a szellemet. Ezen a napon  több millió ember lesz a helyszínen, mely páratlan élményt nyújthat majd mindenkinek. Úgy tartják, hogy az Arunachala körbejárása egyenértékű egy világ körüli úttal. A mai zarándokút növelheti a spirituális erőnket és segíthet lebontani az EGO-t.

Thiruvannamalai, Hotel Sparsa Resort http://sparsaresorts.com/home/

 

Durga és Karthik szertartások

5. nap március 10. Reggel Kumbakonam-ba utazunk, majd onnan délután Swamimalai-ba és Patteeswaram-ba megyünk, meglátogatunk két templomot. Az egyik Durga, a másik Karthik tiszteletére épült, ahol kétféle tisztító szertartáson fogunk részt venni. Durga szimbolizálja a pozitív és a női isteni erőket, amelyet a gonoszság negatív energiái ellen használnak. Karthik pedig a harcos, férfi energiát képviseli, melyben egyesül az öt elem és a tiszta tudatosság ereje. Durga: segíthet megóvni az ártó erőktől és ellenségektől, segítheti a bírósági ügyek és hitel problémák megoldását. Karthik: segítheti a sikeres üzleteket, a házas életet és párkapcsolatot, valamint a gyermekáldást.

Kumbakonam, Hotel Paradise Resort http://paradiseresortindia.in 

 

Speciális Tűzszertartás és 9 bolygó szertartás

6. nap március 11. Reggel Thirubuvanam-ba megyünk az ottani Shiva templomba, ahol csak a mi csoportunknak tartott Tűzszertartáson veszünk rész, melyet szanszkrit nyelven tartanak majd a szerzetesek, és külön mantrázzák mindenki nevét egy több mint 1000 éves templomban. Nagyon erőteljes szertartás! Délután Suriyan Kovil-ban egy 9 bolygó szertartáson veszünk részt, ahol közösen mantrázunk a 9 bolygó energiáival feltöltött szentélyek körül, külön kántálva minden bolygó saját mantráját. A tűzszertartás segíthet megszüntetni a problémákat és a félelmeket, továbbá segítheti a tudatos teremtést. A 9 bolygó szertartás minimalizálhatja a negatív bolygóhatásokat.

Kumbakonam, Hotel Paradise Resort http://paradiseresortindia.in 

 

Rameswaram szigete

7. nap március 12. Reggel egy hosszabb út vár ránk Rameswaram városába. Ez Dél-India legkeletibb része, gyakorlatilag egy kis sziget, melyet egy 2 km hosszú híd köt össze a szárazfölddel. Valaha innen indult Ádám-hídja és kötötte össze Indiát Sri Lankával. Ezen keresztül vándoroltak át a Tamilok is Sri Lankára évszázadokkal ezelőtt. Ez a varázslatos hely olyan erős Dél-Indiában, mint Észak-Indiában Varanasi. Este meglátogatunk egy templomot, ahol egy nagyon erős karma tisztító szertartáson veszünk részt. Itt 22 szent kútból, egyenként programozott, felszentelt vízzel tisztítjuk meg magunkat. Egyedülálló élmény… A víz szertartás segíthet megtisztítani a lelkünket és az előző életek karmáját.

Rameswaram, Hotel Daiwik https://www.daiwikhotels.com 

 

Hajnali szertartás a parton és Szaturnusz szertartás

8. nap március 13. Hajnalban napfelkelte az óceán parton, ahol a halott hozzátartozóink lelkét tisztítjuk meg és engedjük őket útjukra. Szép és megható ez a szertartás. Reggeli után pedig tovább utazunk Karaikalba, majd ebéd után az itt található Szaturnusz templomba megyünk, amely igen erőteljesen képviseli ennek a bolygónak az energiáit, mint például felelősség, fegyelem, élethossz. Olyannyira, hogy a helyiek szerint, ha egy műhold elhalad a templom felett, arra az időre megszűnik a jeladás. Itt egy Szaturnusz szertartáson veszünk részt. A hajnali szertartás segíthet méltó búcsút venni elhunyt szeretteinktől, hogy lelkük szabadon távozhasson. A Szaturnusz szertartás segíthet megóvni minket mindenfajta negatív hatástól.

Karaikal, Hotel AVS Imperiaa http://www.avsimperiaa.com/

 

Akasha szertartás és Auroville

9. nap március 14. Chidambaram-ba megyünk a híres Akasha Templomba és egy speciális, csak számunkra megtartott tűz szertartáson veszünk részt. A templom az Akasha, vagy ötödik elem energiájához van rendelve. Itt nemcsak magunkért, szeretteinkért, hanem egész Magyarország fejlődéséért és növekedéséért fogunk meditálni. Délután Auroville-be megyünk. Ez a város az emberiség egyesítése érdekében jött létre. Este pedig az óceán parti resortunkba érkezünk. A mai szertartás jótékonyan hathat a családi életre és a spirituális energiákra.

Mahabalipuram, MGM Beach Resort http://www.mgm-hotels.com/mgm-hotels-and-resorts/mgm-beach-resorts 

 

Mahabalipuram, óceán part

10-12. nap március 15-17. Ezeken a napokon szabad program a beach resortban, ahol elmélyíthetjük az út során szerzett élményeinket, élvezhetjük a napsütést és az óceánt. A tapasztalatunk az, hogy ezen a három napon helyére kerülnek a dolgok, egy másik szemüvegen keresztül látjuk majd a világot és önmagunkat, más emberként érkezünk haza. Ezt a megnövekedett energiaszintet otthon meg tudjuk osztani a családdal, a barátok között és a munkahelyen egyaránt. És egy kicsit jobb lesz a világ… Ezeken a napokon a saját szertartásaink eredményeit élvezhetjük ☺

Mahabalipuram, MGM Beach Resort http://www.mgm-hotels.com/mgm-hotels-and-resorts/mgm-beach-resorts 

 

Hazautazás Chennai-Doha-Budapest útvonalon

13. nap március 18. Hazautazás Chennaiból az 5 csillagos Qatar Airways menetrendszerinti járatával Dohán keresztül. Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban. Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

A különböző szertartások várható pozitív hatásait az eddigi utasok tapasztalatai alapján az utazások szervezője, Jászberényi Tamás EV. gyűjtötte össze és osztotta meg velünk.

 

A csomag kedvezményes ára: 733.000 Ft/fő*

*2020. február 4-ig történő jelentkezés esetén.

Az ár tartalmazza: Teljes ellátás, étkezések között ásványvíz és friss gyümölcsök, templomok, meditációk, szertartások, zarándok út, tisztító gyakorlatok, transzferek, belépők, idegenvezetők, és élő beszélgetések, személyes tanácsok és tanítások a Swamitól.

Külön fizetendő: az indiai vízum: 65 USD + 10.000 Ft vízum ügyintézési díj + igény esetén kombinált sztornó és BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás: 23.000 Ft.

Az utazáshoz indiai vízumra van szükség, melynek feltétele a hazaérkezéstől számított hat hónapnál hosszabb érvényességű útlevél.

A feltüntetett árakat 330 HUF / 1 EUR árfolyamig és min. 20 fő jelentkezése esetén garantáljuk.

 

Jelentkezési határidő: 2020. február 4.

Jelentkezés a  http://misztikusindia.hu/?pid=vy2233 weboldalon található űrlap kitöltésével, aminek elküldése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

Utazások

VIRÁGFESZTIVÁL CHIANG MAIBAN

2019.01.31.
65 EUR-tól/fő
Thaiföld

ÉSZAK-THAIFÖLD – LAOSZ – VIETNÁM KÖRUTAZÁS

Egyedi időpont
2250 USD-től / fő

MIANMAR KÖRUTAZÁS (BURMA)

Egyedi időpont
1470 USD-től / fő
Mianmár

Magazin

Hidroplánnal Dubaj felett

2018-12-12

A másik Nagy Fal – Indiában

2018-12-12

Trópusi esőerdő a sivatagban – Dubaj

2018-12-12