COVID 19 Vaya

Kedves Utasaink,

A mostani vírushelyzetben immáron több mint egy hónapja zárva tartanak irodáink, azonban kollégáink emilben és telefonon is folyamatosan bármiben partnereink és utasaink rendelkezésre állnak.

Ahogy az egész világ, úgy a mi életünk is hirtelen a feje tetejére állt. Az első hetek nehézségei mellett minden igyekezetünkkel azon voltunk, hogy naprakészen tájékoztatni tudjuk ügyfeleinket, azonban a szinte óránként változó szabályokat követni nem volt egyszerű.

A délelőtt jött információ délutánra már érvényét vesztette, a légitársaságok és utazásszervezők olyan, sosem látott nehézséggel találták szemben magukat, amikre az évtizedek óta bevett gyakorlat és működési rend nem nyújt megoldást, így a lemondások és módosítások sokszor teljesen új szabályaival ismerkedtünk.

Munkatársaink minden esetben az utasok érdekeinek figyelembe vételével segítenek a már befizetett utak lemondásában, vagy a minél kedvezőbb módosítások elintézésében.

Sajnos nem tudjuk mikor jön el újra az utazás ideje, de bízunk benne mihamarabb, vannak légitársaságok akik már fixen bejelentették a járatok visszanyitását, több országban a szigorított intézkedéseken lazítanak a napokban.

Mi a Vaya Travelnél addig is azon fáradozunk, hogy tovább képezzük magunkat, és az eddig megszokott szakértelemmel, még gazdagabb tudással tudjuk kiszolgálni utasainkat, Önöket/Titeket!

További kitartást, jó egészséget kívánunk mindenkinek, remélhetőleg mihamarabb egy újabb utazás megszervezésével kapcsolatban találkozhatunk.

Ha bármilyen utazási terv kidolgozásában segíthetünk, emailben és telefonon most is szívesen tesszük.

Köszönjük!vissza a tetejére

Utazások