MIANMAR KÖRUTAZÁS (BURMA)

Mianmár

1470 USD-től / fő

Program:

1. nap
Elutazás Rangoonba.

2. nap
Érkezés Burma fővárosába Rangoonba (Yangoon, 2 éj). Találkozás az idegenvezetővel, transzfer a szállásra. Rövid pihenő után meglátogatjuk a világhírű Shwedagon-pagodát, élvezzük a naplementét.

3. nap
Reggeli a hotelben, majd egész napos városnézésre indulunk a színes fővárosban. Hogy minél teljesebb képet kapjunk a helyi életről, többször kiszállunk a kocsiból és gyalogosan folytatjuk utunkat. Először megtekintjük a Chauk Htat Gyi pagodát és a Sule pagodát, majd elsétálunk a Maha Bandoola parkba, a koloniális Bíróság épületéhez és a Városházához. Kirándulunk az indiai és kínai városrészben, délután pedig alkalmunk nyílik a Bogyoke Aung Soan piacon vásárolni.

4. nap
Reggeli a hotelben, majd transzfer a repülőtérre, Baganba utazunk (1 éj). Elkirándulunk a Popa hegyhez és megtekintjük az 1520 méter magasan fekvő kolostort. Út közben meglátogatunk egy kis falut, hogy megtapasztaljuk, hogyan élnek a helyiek. Visszatérünk Baganba, ahol fénykorában mintegy tízezer buddhista templom, pagoda és kolostor létesült, amelyből a mai napig mintegy 2200 megmaradt. Mi az Ananda és Shwezigon pagodákat tekintjük meg, melyek a korai burmai vallási építészet gyönyörű példái. Meglátogatunk egy nádcukor feldolgozó műhelyt. Ellátogatunk a Myingaba Gu Byaukgyi templomba, mely falfestményeiről híres.

5. nap
Reggeli a hotelben, majd transzfer a repülőtérre, továbbutazunk Mandalayba (1 éj). Érkezés után ellátogatunk Amarapuraba, Mahanandayon híres buddhista kolostorába, ahol több mint ezer szerzetes él, majd megnézzük az 1,2 km hosszú U Bein fahídat, amit 1782-ben építettek, mikor Amarapura volt a főváros.
Majd Inwa történelmi fővárosba utazunk, amit hajóval közelítünk meg. Megtekintjük a Nanmyint őrtornyot, az egykori királyi palota maradványait, mely “avai ferde torony”-ként ismert, a Maha Aungmye Bonzan kolostort és a Bagayar kolostort. Utunk a Sagaing hegyekhez vezet, ahol a naplementében gyönyörködhetünk.

6. nap
Reggel a hotelben, majd délelőtt hajókiránduláson veszünk részt. Mingunba, a világ legnagyobb függő harangjához megyünk. Meglátogatjuk a közelben lévő Settawya pagodát és Hsinbyume pagodát is. Visszatérünk Mandaleybe és megnézzük a Mahamuni-pagodát, a Shwenandaw kolostorba, amely csodálatos fafaragásairól ismert és a Kuthodaw-pagodába, ahol a világ legnagyobb könyve látható.

7. nap
Reggeli a hotelben, majd transzfer a reptérre, utazás Hehoba. Érkezés után a Nyaung Shwe-be utazunk, transzfer a szállásra hajóval. Megnézzük a Phaung Daw Oo pagodát, az Inn Paw Khon falut, amely selyemszövésről híres és a Nga Phe Kyaung apátságot. Szállás az Inle-tó partján.

8. nap
Reggeli a hotelben, majd transzfer a reptérre. Utazás Rangonba, majd onnan nemzetközi járattal Budapestre.

Utazás:

 • nemzetközi repülés Budapest – Yangon – Budapest útvonalon átszállással
 • belföldi repülések Yangon – Bagan – Mandalay – Heho – Yangon útvonalon.

Szállás:

Középkategóriás szálláshelyeken reggelivel, kétszemélyes elhelyezéssel.

 

Részvételi díjak:

 • Kétágyas elhelyezéssel (min. 6 fő esetén): 1580 USD -tól/ fő
 • Kétágyas elhelyezéssel (min. 10 fő esetén): 1470 USD -tól/ fő
 • Elsőosztályú szállodák felára: 140 USD -tól/ fő

Repülőjegy ára Rangoonba (légitársasági akcióktól függően): 180-240 ezer Ft / fő illetékekkel.

 

A részvételi díjak tartalmazzák:

 • privát transzfereket,
 • szállásokat helyi középkategóriás szálláshelyeken,
 • helyi angol nyelvű idegenvezetőt végig a programok alatt,
 • belföldi repüléseket Yangon – Bagan – Mandalay – Heho – Yangon
 • reggelis ellátást a szálláshelyeken,
 • belépőket

A részvételi díjak nem tartalmazzák:

 • repülőjegy és illetékek
 • helyi borravalókat
 • egyéb privát költségeket

Áraink tájékoztató jellegűek, pontos dátum és létszám ismeretében tudunk ajánlatot készíteni.

Utazások

VIRÁGFESZTIVÁL CHIANG MAIBAN

2019.01.31.
65 EUR-tól/fő
Thaiföld

ÉSZAK-THAIFÖLD – LAOSZ – VIETNÁM KÖRUTAZÁS

Egyedi időpont
2250 USD-től / fő

BORNEÓ & MALAJZIA KÖRUTAZÁS

Egyedi időpont
1955 EUR-tól/fő
Malájzia

Magazin

Mágikus falu Mexikó gyomrában – Real de Catorce

2018-12-12

Az iráni varázsszőnyeg

2019-06-10

Március: Dubaj – irány a természet!

2020-03-03